Linette korraldab streigi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Riina Varol

Inspireeritud tänavusest streikide aastast, astuvad sel laupäeval 15. detsembril kell 12.00 – 18.00 Viru keskuse Linette butiigi vaateaknal välja kaks pesumodelli oma naiselike õiguste eest - kanda õiges suuruses rinnahoidjat.
 

Streigi idee on tutvustada naistele, kuidas ja miks peaks õiget rinnahoidjat kandma. Kõigi naiste kehad on erinevad ja Linette kui Eesti pesu lipulaev on juba aastakümneid tootnud pesu mõeldes just Eesti naise eripäradele. Õige rinnahoidja kandmine on mitte ainult esteetiliselt ilus vaid ka tervisele oluline.

Siin paar nippi Linette disainerilt Marit Kuivonenilt, kuidas endale õiget pesu valida:

• Pesu peab hästi istuma, olema mugav - on see ju meile kõige südamelähedasem rõivaese.

• Kõigepealt peaks teadma enda suurusnumbrit. Seda saab kindlaks teha kaupluste sõbralike müüjate abiga, kes aitavad klienti vajadusel üle mõõta ning samuti soovitada erinevaid mudeleid.

• Mõeldes oma garderoobi peale, peaks läbi mõtlema, kas kantakse pigem liibuvamaid rõivaid, mille alla sobivad igapäevaselt paremini pressitud ja sileda korviga mudelid või tuleks hoopis otsustada läbipaistvama pesu kasuks. Kõige kindlam on teha proovikabiinis peaproov trikotaažist särgikesega  ning kontrollida, kas proovitav rinnahoidja annab soovitud profiili.

• Erilisteks hetkedeks pidulike kleitide alla sobivad kõige paremini eemaldatavate õlapaeltega mudelid ja nn balkonett-tüüpi rinnahoidjad, mis lisavad enesekindlust jäädes seejuures täiesti märkamatuks.

Tule toeta julgeid tüdrukuid, naudi klaasikest šampust ja piparkooke juba sel laupäeval Viru keskuses!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles