Ülemeelikus firmapeol võib tuua ebameeldivaid tagajärgi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Töö jõulupeol võtavad töötajad üle pika aja end kolleegide seas vabamalt. Mõnele võib see aga tähendada karjääri (rääkimata abielu) lõppu, kui ta kaastöölisega suhtlemist «liiga vabalt» võtab.

Kohtinguportaali Ashleymadison.com 4800 osalejaga küsitlusest selgus, et tööpeol ebasündsalt käitumise pärast on saanud kas noomida või on oma tööst ilma jäänud lausa üks kümnendik Briti töötajatest, vahendab Daily Mail.

Neist 46 protsenti tunnistas, et distsiplinaarkaristus oli põhjustatud kolleegiga tööruumides romantilise või seksuaalse tegevuse pärast. Üks kolmandik avaldas, et astus purjuspäi kolleegiga jõulupeol seksuaalvahekorda ning neist omakorda 64 protsenti kinnitas, et see tegi hiljem töötegemise ebamugavaks. Üle poole tunnistas, et suudles peol kirglikult oma kolleegi või ülemust.

Küsitlusest selgus ka kurb tõsiasi, et enamik patustajatest olid abieluinimesed. Küsitlusele vastanud meestest 52 ning naistest 44 protsenti olid olnud salasuhtes kolleegiga ning enamik neist suhetest sai alguse just jõulupeol.

Küsitluse korraldaja Noel Biderman kommenteeris, et kontoriromantikat peaks alati vältima, sest see läheb sageli hapuks, rikub tööalased väljavaated, maine ning võib põhjustada ka töökohast ilmajäämist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles