Elina Reinoldi kleidi disainis Aldo Järvsoo

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Reinold
Elina Reinold Foto: VALERY HACHE/AFP

Äsja saabus rõõmsaid uudiseid Eesti filmi edust rahvusvahelisel areenil - Elina Reinold pälvis 12. rahvusvahelisel Marrakechi filmifestivalil rolli eest filmis «Seenelkäik» parima naisnäitleja preemia. Sel pidulikul puhul kandis näitlejanna kaht Aldo Järvsoo disainitud komplekti.

Esimene, erinevaid punaseid kombineeriv siidkleit sobis täiuslikult Elina Reinoldi särtsaka loomusega. Selles valikus oli kelmikust ja boheemlikkust, mis laseb kandjal end vabalt tunda samal ajal pilke püüdes. Elina Reinoldi julge valik sobib just Euroopa filmigaalade konteksti, kus atmosfäär palju vabam ja julgem kui korsettidesse kängitsetud Hollywoodi glamuuripidudel.

Näitlejanna teine valik - must ja sadade Swarovski kristallidega üle puistatud õhtukleit mõjus korraga nii salapäraselt kui ka šikilt. See klassikale kummarduse tegev tualett on mõtteline osa Aldo Järvsoo pidulikust minikollektsioonist, mille esmaesitlus toimus 7. detsembril Moekohviku üritustesarja raames koos Embassy of Fashion disainerite Riina Põldroosi ja Ketlin Bachmanniga. Teist kleiti vaata SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles