Kümme asja, mida tüdrukud filmides teevad, kuid päriselus kunagi ei tee

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kergemeelsed naistekas on jätkuvalt populaarsed ning teenivad filmiloojatele kena kopika. Hoolimata elukaugusest annavad naised tundevärina tõttu paljugi ebareaalset andeks ning ei hooli, et naisi kujutatakse neis filmides üsnagi kummaliselt.

Paljugi, mis neiud filmides teevad, ei pea ju päriselus paika, kirjutab Glamour. Või peab?

10. Naised vastavad telefonile ja ei ütle tere. Samuti viskavad nad toru hargile hüvasti jätmata.

9. Pruudikimp tekitab pööraseid kähmlusi, sest kõik tahavad seda endale saada.

8. Rannas on naistel täiuslik soeng, mis sobiks vabalt ka pidulikule üritusele.

7. Trenni tehes on tüdrukud viimase peal jumestusega ning lobisevad vaevata ka kiiresti joostes.

6. Mitmed filmikangelannad, kes töötavad tavalistel ametikohtadel, elavad luksuslikes katusekorterites, millel on suur rõdu ja erakordne vaade.

5. Sõbrannadel külas või kodus olles on neil mõnikord seljas ainult aluspesu. Kas see trikk on mõeldud meeste tähelepanu köitmiseks?

4. Nii mõnelgi noorel näitsikul on filmis jaburalt hea töökoht juba aasta pärast kooli lõppu. Kui tõenäoline see tegelikult on?

3. Kõrgetel kontsadel jooksmine pole neile mingi probleem. Kui vaja, lipatakse ühest linna otsast teise, kuid muidugi ei riku see soengut ega pane õhetama või higistama.

2. Seejuures on nad ka erakordselt kohmakad, kukkudes ja koperdades väga armsalt, et sarmikas mees saaks neid alati püsti aidata.

1. Kui neid kutsutakse kohtingule, vastavad nad alati ühtemoodi: «Jah, see meeldiks mulle.»

On Sinulgi siia nimekirja midagi lisada?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles