Uus kuum paar: miss Estonia Kätlin Valdmets ja Uku Suviste

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Estonia 2012 Kätlin Valdmets.
Miss Estonia 2012 Kätlin Valdmets. Foto: Jelena Rudi

Miss Estonia 2012 Kätlin Valdmets (24) kiitis eelmises Kroonikas taevani üht mees, kes on oma kommetelt tõeline džentelmen ja rüütel, kõigiti galantne, ning kui ta teda ei  saa, siis nimelt tema kommete ja käitumise järgi valib ta endale uue mehe... Siis ei teadnud me veel, et Kätlin pidas silmas Uku Suvistet (30).

Jah, väidetavalt just praeguse aja kuumim laulja Uku ongi see rüütel, kellest miss rääkis ülivõrdes, kuid oli sunnitud resümeerima, et siiani on nende suhe sõbratasandile jäänud, kirjutab Kroonika.

Kätlin ei lükkagi ümber, et tegemist on Ukuga ja et nad on tõesti head sõbrad. «Suvel suhtlesime tihedamalt, nüüd natuke harvemini,» tõdeb miss Valdmets. «Ma ei tahaks siinkohal midagi muud öelda. Eks küsige tema käest.»

Uku Suviste ütleb aga, et on käinud Kätliniga kinos ja muidu deitidel. «Ma arvan, et meil on kindlasti väga hea sõprussuhe, aga nendele armastuse teemadele ei ole ma julgenud küll temaga minna...»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles