Turvaline üheöösuhe – kuidas seda kogeda?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Imelist seksi ei kogeta vaid suhtes olles, aga ole ettevaatlik: kui kavatsed üheöösuhtega proovi teha, veendu, et teeksid seda turvaliselt.

Mõnikord on vaja kogeda head, ilma kohustusteta seksi, kuid seda tuleks teha turvaliselt ja siin on mõned nõuanded, mida võiks järgida, kirjutab femalefirst.co.uk.

Mees

On oluline valida partneriks keegi, kes sulle füüsiliselt meeldib, kuid kellega sul pole emotsionaalset sidet. Üheöösuhted pole selleks, et Härra Õiget leida, vaid pigem lõbutsemiseks, seega ära nuta hiljem tõelist suhet taga.

Hea oleks mehe kohta eelnevalt natuke taustainfot koguda. Vali mõne sõbra sõber või keegi, keda su kohalikus baaris teatakse, et saaksid tuttavatelt uurida, millise inimesega on tegemist.

Asukoht

See on oluline, kui sa eelistad enda korteri asemel seda teha tema juures: anna oma sõbrannale tema aadress ja orienteeruv kellaaeg, millal sa sealt lahkuda võiks. Kui sa mehe kohta midagi ei tea, siis võiksite proovida hotelli või mõnd muud neutraalset kohta.

Seks

Kõige olulisem on alati kondoomi kasutada. Pole tähtis, kui hästi sa enda arvates teda tunned, alati on parem karta, kui kahetseda. Lisaks on seks võõraga hea aeg proovida midagi uut. Üheöösuhte positiivne külg on see, et te ei pea hiljem enam kohtuma, seega sa ei pea muretsema, et võid endale häbi teha.

Järgmine hommik

Lahkumisstrateegia on ülitähtis. Kui tegite seda sinu juures, ära jäta teda sinna magama, vaid ütle juba eelmisel õhtul, et pead hommikul varakult tööle minema. Ärata ta samal ajal, kui ise ärkad ja lahkuge koos.

Kui läksite tema juurde, ära hiili välja nagu kurjategija. See on ebaviisakas. Oota, kuni olete mõlemad ärganud ning täna teda imelise öö eest enne lahkumist. Kui ta palub sul hommikusöögile jääda, siis keeldu viisakalt, ära muuda oma üheöösuhet tõsisemaks, kui see olema peaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles