Elina Pähklimägi: meigivaba välimus pole midagi erilist!

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Pähklimägi
Elina Pähklimägi Foto: Maiken Staak

Kristina Herodes kirjutab raamatus «Jumestusjutud» sellest, mida Elina arvab meikimisest ja kui sageli ta seda teeb.

Elina on kuulus oma isikupärase ilu ja vintage-hõngulise stiili poolest, tema välimuses on iga detail heas harmoonias, aga ilu nimel vaeva see kaunitar ei näe. Tavalisel päeval kulub Elinal meigile kolm minutit: «Kreem, puuderkeem, kulm, silm ja kõik. Unustan põsepuna, aga kuna mu samm on piisavalt pikk ja veri liigub hästi, saan looduse poolest puna näkku. Ma ei saa lihtsalt aru sellest vahest − kas kulutan meigile kolm või kolmkümmend minutit, mina olen inimesena ju ikka täpselt seesama!»

Erilisel puhul kutsub Elina jumestaja. «Nüüdseks olen ka keerukama meigi ära õppinud, aga millega ma hakkama ei saa, on mu juuksed. Nende iseloom on minust tugevam!»

Elina on avastanud, et juustele meeldib lahtiselt lehvida või niisama krunnis puhata. «Tahaks teinekord ka originaalseid tukkasid kanda, juukseid üles panna, palmikuid punuda, aga nemad ei taha!»

Meigivaba päev, mis mõne naise jaoks võrdub suure eneseületusega, on Elina jaoks täiesti tavaline. «No ma ei saa aru, miks sellest tehakse nii suur asi! Suvel mul pole kunagi meiki, kui ei pea väga väljas tatsama ja pole ohtu kaamera ette jääda. Pai päikeselt ja polegi rohkem vaja!»

Elina Pähklimägion erakordselt originaalsete mõtete ja vaheda huumoriga naine - loe pikemat lugu temaga raamatust «Jumestusjutud». Liitu ka raamatu leheküljega Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles