Meestele: madala libiidoga naise kuus saladust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ta ei taha seda nii tihti kui sina ning ta ei oska selgitada, miks. Võib olla, et tal on madal libiido.

Probleem võib olla ka selles, et mehed ja naised suhtuvad seksi erinevalt ja te ei mõista teineteist, kirjutab Psychology Today. Seksuaalsoovi aitab sünkroonis hoida see, kui tead järgnevaid saladusi naise keha kohta.

Naine võib õppida erutuma kujutlusvõime, erootilise kirjanduse ja planeerimise abil

Doktor Rosemary Basson selgitab ajakirjas Canadian Medical Association Journal, millised on tavalise naise reaktsioonid seksuaaltsükli ajal. Spontaanne kirg on tavapärasem suhte alguses ja tsükli teatud perioodidel, kuid langeb tasapisi, kui naine vananeb. Kiresööstud asenduvad nn vastuvõtliku kirega ja naine kogeb esilekutsutud iha, mis aktiveerub tänu võrgutamisele ja seksuaalsele energiale.

Võta eelmänguks piisavalt aega ja kui naine ei tundu kohe väga himur, siis ära eelda, et ta ei soovi seksida

Madala libiidoga naised on sageli vahekorra alguses seksuaalselt neutraalsed, kuid nad soovivad oma partnerile meele järele olla. Naised on Bassonile tihti öelnud, et soovivad mehele head teda, kuid mehed on nukrad, sest neile tundub, et naine tegelikult ei soovi vahekorda. Mehele on see teadmine vastuvõetamatu, et naine ei tunne  vahekorra ajal sellist seksuaalsoovi kui tema. Kuid tegelikult – kas see saab olla hälve kui nõnda tunneb harva vaid üks kolmandik naistest? Kuigi naisel läheb erutumisega kauem aega, ei saa ju öelda, et tulemus ei oleks seda väärt.

Keskendu sellele, mis eelmine kord läks hästi ja tuleta seda naisele meelde

Puudutuste ja erootilise julgustamise abil hakkab naine vahekorrale keskenduma. Kui varasemad kogemused on olnud head – ta koges naudingut, lähedustunnet ja orgasme, siis hakkab ta ootama häid tundeid. Kui mees pakkus talle eelmisel korral rõõmu ja rahuldust, siis tunneb naine, et vaimne pingutus keha erutumiseks on seda väärt.

Tülijärgne seks ei pruugi olla hea, anna naisele aega

Naise tähelepanu hajumist voodis mõjutab suuresti see, kui tal puudub partneriga emotsionaalne side. Tõlge: kui te tülitsesite, siis ta ei suuda erutuda isegi siis, kui ta avaldas vahekorraks ise soovi. Isegi kui te olete leppinud, siis ei ole seks hea seni, kuni ta tunneb taas emotsionaalset lähedust.

Ta otsustab ise, mida vahekorrast ootab

Orgasm ei pruugi olla naise eesmärgiks. Loe eelmist lauset korra uuesti. Su suhtumine on hea, kui soovid, et ka naine saaks orgasmi, kuid naine ei pruugi seda tahtagi. Naised saavad naudingu ka ühtekuuluvustundest ja lähedusest, kuid sinu soov võib vaid pinget tekitada. Naine võib juba enne vahekorra algust tajuda, et täna ei ole tema õhtu. Probleem on siis, kui ta ei saa peaaegu kunagi orgasmi või siis, kui ta tahab vaid ruttu seksiga ühele poole saada, et saaks magama jääda.

Ütle talle, et ta keskenduks erutavatele mõtetele. Oraalseks on abiks

Ihale eelneb erutus. Selleks, et tippu jõuda, vajab naine veel palju puudutamist, kuid ta tunneb nüüd lihtsalt tahtmise asemel tõelist iha. Naine ei pruugi märgata seda, kuidas ta keha erutudes muutub. Kui mehel on erektsioon, on ta himur, kuid naine ei pruugi füüsilisi tunnuseid kergesti märgata. Kinnita seda, mida tema keha juures märkad, sellest rääkides. See aitab tal füüsilisi tundeid erutustundega seostada ja olukorraga kergemini kaasa minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles