Miss Kätlin Valdmets ei tohi lepingu tõttu aasta aega lapsi saada ega abielluda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Estonia 2012 Kätlin Valdmets.
Miss Estonia 2012 Kätlin Valdmets. Foto: Jelena Rudi

Miss Estonia 2012 Kätlin Valdmets (24) rääkis Kroonikale, et tal on missivõistluse korraldajaga sõlmitud karm leping, kuid teda see ei heiduta.

Erinevalt paljudest teistest missidest, ei ole suur tähelepanu seoses konkursiga Kätlini eraelus probleeme tekitanud – ta oli enne üritust ja on praegugi vallaline. «Mul on korraldajaga leping, et aasta aega ei tohi ma saada lapsi ega abielluda,» sõnas ta. «Mulle isegi meeldib see, sest nii jäävad meestest pinnale tugevamad, kelle hulgast siis valida! Kes mind ootab, see on… väärt!»

Samas tunnistas neiu, et töö tõttu ei jäägi tal tõsiste suhete tekkimiseks aega. «Kui aga on keegi tähtis ja kallis inimene, siis… Kui ei jõuagi kohtuda, jõuab alati vähemalt helistada! Ja kivist ma ei ole, olen ikka tunnetega naine. Minu unistus on leida keegi, kes oleks õige mees. Ma ei ole mehele lapsehoidja, ning rumalateks ja nõmedateks mängudeks mul aega ei ole.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles