Vaata, kes on «Ilulooja» 2012 nominendid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ilulooja

«Ilulooja 2012» auhinna üleandmistseremoonia toimub sellel aastal ajakirja Anne & Stiil Ilulemmikute gala raames Rahvusooper Estonia kammersaalis 29. novembril kell 20.00.

«Ilulooja» auhinna annab Ly Ranne Fond välja teist korda. Eelmisel aastal võitis selle stilist Karolin Kuusik, kes hiljuti esitles oma esimest moekollektsiooni «Vaikuse disain».

Ly Ranne mälestuse jäädvustamiseks ja seeläbi ilu- ja moemaailma arengu toetamiseks Eestis pandi aasta tagasi alus fondile, mis hakkab igal aastal välja andma Ly Ranne nimelist aastapreemiat suuruses 1000 eurot. Lisaks kingitakse võitjale Ivo Lille loodud imekaunis skulptuur.

Auhinna nominentideks saavad inimesed, kes on olnud eriti silmapaistvad valdkondades, milles oli tegev Ly: modell, meigikunstnik, stilist, moešõude lavastaja, ilutoimetaja ning lisaks moe-fotograafid, kellega loomingulist koostööd pidas Ly väga oluliseks. Et kõik need alad on seotud ilu ja selle loomisega, kannabki auhind nimetust «Ilulooja»

«Ilulooja 2012» žürii

Tiina Kruus - ajakirja Anne & Stiil peatoimetaja

Anu Merila - moeajakirjanik

Anu Lensment - moekunstnik

Karolin Kuusik - ajakirja Cosmopolitan moetoimetaja, moekunstnik, «Ilulooja 2011»

Toomas Volkmann - fotograaf

Hannele Tiik - Ly Ranne tütar ja fondi esindaja

«Ilulooja 2012» nominendid

Mammu - meigikunstnik

Anni Jürgenson - modell

Liis Plato - stilist

Kalle Veesaar - moefotograaf

Priidu Null - moešõude lavastaja

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles