Vaata: Kerli avaldas asjad, milleta ta kunagi reisile ei lähe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli
Kerli Foto: Ekraanitõmmis videost

Ameerikas elav ja leiba teeniv Eesti superstaar Kerli Kõiv avaldab Buzzneti videos selle, mis peitub tema reisikohvri sees - täpsemalt, millised on need asjad, mida ta kunagi maha ei unusta.

«Ilmselgelt ei saa ma ilma nende platvormkingadeta kuhugi minna. Nendega ma ju esinen. Neil olid varem peal ka LED-ristikesed, aga minu paandunud fännid on need kontsertidel maha rebinud,»

«Ma reisi kunagi ilma märkmikuta. Pole vahet, kui lahedad laptopid ka poleks, pole olemas paremat tunnet kui laulutekste käsitsi kirjutada,» avaldab Kerli.

Veel kannab Kerli endaga kaasas raamatuid. «Minuga on alati kaasas umbes viis-kuus raamatut. Ma ei jõua kunagi nende lugemiseni, aga on hea teada, et mul on see võimalus.»

Samuti on Kerli kohvris alati ruumi ühele südamekujulisele Michael Jacksoni padjale, millel puhkab elektro-printsess pead pärast väsitavaid kontserte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles