Kuula: Mari-liis Aasmäe andis välja uue singli!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Dynaminti lauljatar Mari-Liis Aasmäe.
Endine Dynaminti lauljatar Mari-Liis Aasmäe. Foto: Kroonika

Armastatud Eesti lauljatar Mari-Liis Aasmäe (24), kes sai tuule tiibadesse tüdrukutebändist Dynamint, on nüüdseks juba üle kolme aasta tegutsenud sooloartistina. Sel aastal on Mari-Liisil välja tulnud kolm uut singlit, viimane neist ilmuski täna.

Mille poolest erineb Mari-Liisi viimane laul eelmistest ja kas Eestis on võimalik ära elada puhtalt muusikuameti pealt - seda lauljatari käest Buduaar küsiski.

Oma kõige uuemat singlit «Kustutades sõnumeid» iseloomustab Mari-Liis järgmiselt: «Seekordne lugu on võib-olla natuke rohkem raadiolugu, kui minu eelmised lood. Tegu on lauluga, mis on üheaegselt nii rahulik kui ka tempokas. Praegusesse kargesse talveperioodi sobib see laul minu arvates väga hästi. Laul valmis koostöös Vahur Valgmaaga ning oma panuse on andnud ka Kaire Vilgats ja superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud Artjom Savitski, kõigile neile olen väga tänulik,» ütleb Mari-Liis.

Puhtalt lauljaametiga Eestis siiski ära elada on raske, kui mitte võimatu.

«Meil on mitmeid andekaid heliloojaid, kelle laule me kuuleme iga päev erinevatest raadiotest. Ma ei ütle, et ainult laulmise kaudu ära elab, kuid kui rakendada enese oskusi ka laulude kirjutamisel, siis on see minu arvates täiesti reaalne,» nendib Mari-Liis, et tegelikult on ka muusikuametiga võimalik ennast üleval pidada.

Kuula allpool Mari-Liisi uut laulu «Kustutades sõnumeid» ja avalda arvamust - kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles