Tuuli Roosma avalikustas õõvastavad saladused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saladused, 26.11.2012
Saladused, 26.11.2012 Foto: Kanal 2

Seekordne Tuuli Roosma juhitud Kanal 2 saade «Saladused» rõhutas vanematele, kui tähtis on oma lapsi kuulda ja tähele panna.

Esimene lugu rääkis Eva-Liisast, kes määrati pärast vanemate lahutust elama isa, tema uue naise ja kasuvenna juurde. Kasuvend Olevi tähelepanu Eva-Liisa suhtes oli aga kõike muud kui õe-venna suhtes sobilik.

Olev väitis ühel päeval, et soovis neiuga paremini läbi saada ja kutsus ta peole. Seal tegi ta aga esimese vägivaldse lähenemiskatse. Eva-Liisa isa suhtus asjasse väga kergelt ning neiu soovis ära ema juurde kolida. Isa seda lubada ei tahtnud.

Tülitsevad vanemad oleksidki võibolla oma praktilisuses ja ahnuses oodanud ära kõige hullema ning asunud alles siis tegutsema. Õnneks oli Eva-Liisal väga mõistlik ja täiskasvanulik vend ning Eva-Liisa elabki nüüd koos temaga, venna kaitse all.

Nii hästi ei läinud aga järgmise loo kangelasel Annal, kelle lähedased ootasidki ära kõige hullema.

Anna tuli gümnaasiumi teise kooli, kuid seal olid ka mõned endised klassivennad, kelle eestvõttel kogu klass teda kiusama hakkas. Ema ja klassijuhataja ei saanud olukorra tõsidusest aru ning ühel päeval sai neiu jaks otsa ja ta üritas endal veene läbi lõigata. Pärast seda vahetas Anna kooli ning tema elu hakkas taas paremuse poole liikuma.

Sellel lool oli õnnelik lõpp, aga lugu oleks võinud lõppeda ka varem ja traagiliselt, kui ema poleks tol saatuslikul päeval ootamatult koju tulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles