Heidy Purga: ilu on lugupidamine!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapseootel Heidy Purga raamatus "Jumestusjutud"
Lapseootel Heidy Purga raamatus "Jumestusjutud" Foto: Maiken Staak

Kristina Herodes kirjutab raamatus «Jumestusjutud» sellest, mida Heidy Purga arvab ilust ja välimusest.

Kaunis Heidy Purga, kes on hetkel avalikkuse areeni vahetanud emarolli vastu, peab naise puhul kerget meiki ja korrektset välimust iseenenestmõistetavaks. «Enda korrastamine enne väljaminekut on mitte ainult minu enda jaoks oluline, vaid ka lugupidamine teiste kodanike suhtes!»

Oma välimusega elab Heidy tervislikult rahus. «Mul pole sellega mingit armastuse-vihkamise tunnet. Pole iialgi mõelnud, et jumal tänatud nende silmade eest või tahaks 1 cm kuskilt alla võtta, küll see siis muudaks palju. Muudab ainult rahu ja rahus olemine!» Teiste inimest juures imetleb Heidy ilu ja loomingut, seda nii meeste kui naiste juures.

Loe muusikamaailma stiilikuninganna Heidy Purga kohta lisa raamatust «Jumestusjutud». Palju põnevat jumestamisest ja kuulsates kaunitaridest saad teada ka liitudes raamatu leheküljega Facebookis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles