Randevuu: kuidas jäid rahule Priidu valikuga?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kathrine
Kathrine Foto: Maris Tomba

Tänaõhtuses saates otsis endale kaaslast 43-aastane sportlik ja humoorikas insener Priit. Ta soovis kohtuda kodulembese, hoolitsetud ja rahuliku naisega, kellega saaks õhtuti mõnusaid vestlusi maha pidada.

Esimesena astus Priidu ette temperamentne ja tegus Kathrine, kes lootis kohtuda rahuliku ja kahe jalaga maa peal oleva mehega, kellega koos vananeda. Kolmest kandidaadist teine oli rõõmsameelne ja iseseisev õpetaja abi Krista, kes ootas oma ellu ausat ja rahulikku meest, kes huvituks kõigest ümbritsevast ja teeniks täpselt nii palju, et kino ja kohviku peale ka jätkuks. Kolmas kandidaat oli lastest ja kodust unistav koosteoperaator Margit, kes lootis kohtuda hella ja hooliva mehega, kes oleks eeskujuks lastele.

Nastja leidis, et Priidul on vaja naist, kes teda inspireeriks. Ja Kathrine oleks just see naine, kellega tuleksid esile Priidu kõige paremad omadused. Priit kartis, et Kathrine on tema jaoks liiga temperamentne. Kristat kiitsid saatejuhid kui suurepärast ema ja perenaist.

Ilona soovitas, et kui Priidule ei meeldi vaielda ega tülitseda, siis valigu Krista. Nastja siiski ei näinud, et Priit oleks olnud see kodune ja vaikne mees, keda Krista tegelikult vajas ja soovitas valida Krista ja Margiti vahel. Margitit pidasid Priiduga kaasas olnud sõbrad natuke tagasihoidlikuks. Priit nägi kõigis kolmes meeldivaid külgi, aga valida tuli üks. Priidu väljavalituks osutus Kathrine.

Kui soovite tutvuda Krista või Margitiga, siis saatke sõnum märksõnaga «TV3 KRISTA», «TV3 MARGIT» numbrile 13553 (sõnumi hind 1€). Kui tahate  tutvuda kellegagi eelmistes saadetes osalenutest või soovite ise olla üks saate osaline, siis minge TV3 koduleheküljele ja täitke ankeet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles