Randevuu: Priit otsib endale kodulembest naist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit
Priit Foto: Maris Tomba

Tänases saates otsib endale kaaslast 43-aastane insener Priit, kes otsib kodulembest, hoolitsetud ja sportlikku naist, kellega saaks õhtuti mõnusaid vestlusi maha pidada.

Priiduga tulevad kohtuma tegus kindlustusmaakleri assistent Kathrine, rõõmsameelne Krista, kes töötab lasteaias õpetaja abina ja sõbralik koosteoperaator Margit, kes unistab kodust ja lastest.

PRIIT, 43-a.Insener. Kasvatab üksi kahte poega, saab hakkama kõigi töödega. On pigem kodusnokitseja, mööda baare prassimist heaks ei kiida. Loodab leida sportliku ja heatahtliku naise, kellega saaks õhtuti mõnusaid vestlusi maha pidada.

KATHRINE, 35-a.Kindlustusmaakleri assistent, kasvatab 7-aastast tütart. Hoiatab, et ei ole meister kokkamises. On temperamentne, loodab kohtuda rahuliku ja kahe jalaga maa peal oleva mehega, kellega koos vananeda. Usub, et õige armastus on veel ees.

KRISTA, 35-a. Töötab lasteaias õpetaja abina, hobiks on küpsetamine. Kahe tütre ema. Unistab et saaks oma kodu valmis ehitatud, kõpitseb seda vaikselt üksi, aga kõike ise teha ei oska. Mees peaks olema rahulik ning teenima nii palju, et kino ja kohviku peale ka jätkuks.

MARGIT, 38-a.On õppinud sekretär-raamatupidajaks, kuid töötab koosteoperaatorina. Unistab perest ja lastest. Hoiatab, et võib vahel enesesse sulguda. Loodab leida hella ja armastava mehe, kellega luua pere. Mees peaks olema viisakas, hooliv ja eeskujuks lastele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles