Katrin Viirpalu teab kestva abielu saladust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Viirpalu
Katrin Viirpalu Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

«Terevisiooni» saatejuht Katrin Viirpalu rääkis Kroonikale antud intervjuus, et tema 20 aastat kestnud abielu on harmooniline, sest nad annavad kaasaga teineteisele piisavalt vabadust.

Katrini selgitusel tuleb endale ruumi võtta ja ka teisele sama palju ruumi anda, sest tähtis ei ole mitte niivõrd teise nägemine, vaid pidev omavaheline suhtlemine. «Tuleb veeta kvaliteetaega, käia näiteks teatris ja juttu ajada, mitte telerit vaadata,» ütles ta. «Kuna meil on kiire elutempo, siis polegi nagu kohta pingete tekkimiseks. Eks inimestel ongi ju tööelu, mille kõrval jookseb paralleelselt teine elu. Ka seda tuleb aktsepteerida.»

Oma kallima seltsis võib Katrini meelest kodus olla ka täielik vaikus, kui kumbki rääkida ei soovi. «Teiseks on su sõbrad, kellega sa tahad kohtuda, väljas käia, kellega sul on hoopis teised teemad, mis su kaaslast ei pruugi huvitada. Isegi kui ma vaid korra aastas neid näen, siis sellest piisab. Igapäevaselt on mu parim sõber ju kodus olemas.»

Loe lähemalt Katrinist värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles