Milliseid riideid peaksid naised meeste arvates kandma?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Stilist.ee uuris mõnda aega tagasi tavalistelt eesti meestelt, millised rõivad neile naiste seljas üldse ei meeldi. Nüüd oli küsimuseasetus vastupidine.

Andrus (20): «Mulle meeldivad need laiad ja kottis püksid, mis teistele meestele tavaliselt ei meeldi. Need haaremid! Üldiselt naisterahva riided võiksid olla ikkagi kuidagi figuuri rõhutavad. Helepruunid nahktagid on samuti väga meeldivad.»

Martin (33): «Hetkel on väga meelt mööda elektrisinised või punased teksad ning suur soe värviline sall!»

Erik (25): «Meeldib, kui naised kannavad madalaid jalatseid. Ülikõrgete kontsadega nad tihtipeale koperdavad ja see on kole. Kurb ka natuke.»

Ott (24): «Kitsad riided on lemmikud! Ning selline komplekt, kus on dressipüksid läikivate tossudega ning mingi liibuv topp. Aa…ja lõhkised teksad!»

Karl-Jonatan (23): «Viisakalt seksikad riided, sellised rõivad, mis ei näita välja paljut vaid hoopis varjavad piisavalt, et kujutlusvõime tööle hakkab.»

Jaanus (27): «Must on šikk! Eriti just must nahk, mis on nooruslik ja äge.»

Holger (21): «Mulle kohutavalt meeldib naiselikkus - pikad ja õhulised, avatud seljaga kleidid. Eriti tuus on, kui kantakse kihvte tumedat värvi ümber teksaseid ning jalas kinniseid kontsaga kingi. Ma ei mõtle mingit jõhkrat kontsa, vaid sellist parajat – armsaid naiselikke kingi. Sümpatiseerivad ka pintsakud, mis on kenasti taljesse töödeldud – need rõhutavad figuuri ning on jällegi naiselikud.»

Karl (30): «Ilmselt sobivad kõik riideesemed, mis maailmas eales tehtud kellelegi eritellimusel. Pigem pean olulisemaks, et riietus oleks eale, kehatüübile ja olukorrale vastav. Leopardimustriline pükskostüüm korpulentse «daami» seljas võib mõjuda pulmapeol päris kummalisena, samas kui kehatüüp kannatab, siis näiteks loomaaias võib selliselt riides olles päris lõbus olla.»

Mattias (29): «Eelistan naturaalsust ja lihtsust. Ilusad pikad ja puhtad juuksed, liibuvad mustad teksased, lihtne kampsun ning rohkem polegi vaja!»

Loe pikemalt stilist.ee'st!

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles