Kirglik küpsetaja «sõi end saledaks»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kahe lapse ema Claire Alsop (31) pärjati Inglismaal Slimming World 2012 aasta naiseks, sest hoolimata pidevast küpsetamisest ja koogikeste keskel elamist, õnnestus tal pooleteise aastaga alla võtta 73 kilo.

Kuue- ja neljaaastase lapse ema liitus kaalulangetusgrupiga 2011. aastal, kaaludes 137 kilo, kirjutab Daily Mail. Tõsiste terviseprobleemide tõttu mõistis ta, et peab end käsile võtma, kuigi hobipagarina oli seda raske teha.

«Ma ei saanud kooke küpsetades korraga kauem kui kümme minutit püsti seista, siis pidin istuma, sest selg hakkas valutama,» meenutas ta. «Hakkasin mõtlema oma neljakümnendale sünnipäevale ja kui suur ma selleks ajaks olen. Mõtlesin, et kas ma üldse näen, kuidas mu lapsed suureks kasvavad. Kas ma näen kunagi oma lapselapsi? Ma teadsin, et pean midagi ette võtma.»

Pärast arvukate dieetide proovimist liitus naine koos sõbrannaga kaalulangetusgrupiga. Claire pidas seda viimaseks võimaluseks enne seda, kui ta pöördub arsti poole, et midagi drastilist ette võtta.

«Ma olen kõigile öelnud, et sõin end saledaks, sest seda ma ju tegin. Mulle meeldivad toekad Briti toitud nagu praeliha, hautised ja pirukad – kõik, milles on kartulit – ja ma olen siiani saanud kõike seda süüa, ainult et ma valmistan toitu nüüd teisiti,» selgitas Claire. Ka kookide söömist ei ole ta jätnud, kuid sööb nüüd vähem ja kasutab küpsetamisel tervislikumaid retsepte.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles