Veiselihafondüü juustukastmega

Veiselihafondüü juustukastmega

FOTO: Innomine

Kokk Indrek Kivisalu õpetab, kuidas teha veiselihafondüüd.

Koostis-ja maitseained:

  • 1 pakk Liivimaa lihaveise fondüükuubikut
  • sool
  • pipar
  • tüümian
  • oliivi- või päevalilleõli

Juustukaste:

  • 2/3 purk vedelat Cheddari juustu
  • 1/3 pakki hapukoort
  • sool
  • pipar

Sega Cheddari juust, hapukoor, sool ja pipar. Sega taldrikul tüümian, sool ja pipar. Kuumuta fondüüpotis õli. Pane kuubikud varda otsa (maksimum kaks kuubikut ühe varda otsa). Aseta õlisse ja küpseta endale sobiliku valmidusastmeni. Võta varras välja ning hõõru seda soola ja tüümiani segus. Serveeri juustukastmega