Eesti Muusikaauhinnad 2020

Veisesüdame bœuf à la tartar

Veisesüdame bœuf à la tartar

FOTO: Innomine

Kokk Indrek Kivisalu õpetab, kuidas valmistada veise südant.

Koostis-ja maitseained:

  • 0,5 kg veise süda
  • 3 hapukurki
  • 1 suur sibul
  • 1 karp anšoovist (Kipper)
  • 6 muna (kana/vuti)
  • 1 spl Worcestershire’i kastet
  • 0,5 tl Tabasco kaste
  • sool
  • pipar

Puhasta veisesüda rasvast ja kelmestest, aja läbi hakklihamasina. Sega hulka Worcestershire’i kaste, Tabasco kaste, sool ja pipar. Tükelda anšoovis, sibul ja hapukurk tükkideks. Aseta väiksed portsud südame segust taldrikule ning aseta portsudele munakollane. Tõsta taldrikutele anšoovise, sibula ja hapukurgi tükid.

Tagasi üles