Mida teeb Kätlin Maran, kui teised naised ta mehele lähenevad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Maran ja Urmas Sõõrumaa
Kätlin Maran ja Urmas Sõõrumaa Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Kätlin Maran on ärinaine, endine modell ja miss, kes on ärimees Urmas Sõõrumaaga koos olnud nüüdseks üksteist aastat. Kahe lapse ema rääkis Kroonikale, et rivaalide pärast ta enam ei ärritu, sest tal on nii kiire elu.

Kui mõni naine üritab Kätlini nähes Urmasele läheneda, siis närvi ta enam ei lähe, kuid nalja on naise sõnul ikka saanud. «Mingil ajal, kui me Urmasega ööklubides käisime, siis tuli mul nii mõnelegi õlale koputada, et halloo, ma olen täna temaga,» meenutas ta. «Niigi selge, et Urmas on suhtes ja tal on seitse last.»

Kätlini selgitusel peab suhtes olema kõike ning teineteisele peab ka piisavalt vabadust andma. «Kui sul on keegi kogu aeg kõri kallal, siis keerab vint üle. Kui mees teeb hommikust õhtuni tööd, siis on viimane asi, mida ta tahab, et tal oleks kodus segane naine, kes teda ahistab – et kus sa oled, mis sa teed, miks sa seda ei tee, miks sa telefonile ei vasta? Mees ei saa selle peale töödki teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles