Bridget Jonesi raamatute autor kinnitas kolmanda raamatu kirjutamist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bridget Jonesi osatäitja Renee Zellweger, kes mängib vanatüdrukut ka kolmandas filmis.
Bridget Jonesi osatäitja Renee Zellweger, kes mängib vanatüdrukut ka kolmandas filmis. Foto: AFP / Scanpix

«10. november – Twitteris jälgijaid: 0. 11. november – Twitteris jälgijaid: 0». Inglismaa kuulsaim vallaline naine Bridget Jones on peagi tagasi ja sel korral teevad tema elu keeruliseks sotsiaalvõrgustikud.

Bridget Jonesi raamatute autor Helen Fielding kinnitas, et kirjutab kolmandat raamatut Bridget Jonesi elust. Raamat peaks ilmuma järgmise aasta sügisel, vahendab The Independent.

Kolmandas raamatus on peategelane vägagi hästi kursis tänapäevaste suhtlusvõrgustikega ja isegi interneti kohtinguportaalidega.

Fieldingu sõnul toimub kolmanda raamatu tegevus kaasaegses Londonis, Bridget otsib endiselt armastust ning pole kunagi täiesti kaine.

«Bridget üritab endiselt suitsetamist ja alkoholi joomist maha jätta. Ta on endiselt dieedil, sel korral on see edukam, sest ta pingutab rohkem, ent ta ei muutu tegelikult kunagi,» rääkis Fielding.

Fielding lubas, et Bridgeti silmarõõmud Mark Darcy ja Daniel Cleaver on kolmandas osas olemas, kuid ka nende elud on edasi liikunud.

Kolmanda raamatu põhjal hakatakse filmi tegema järgmisel aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles