Svjata Vatra solist Ruslan: poja sünd võttis pisara silma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Svjata Vatra solist Ruslan Trochynskyi.
Svjata Vatra solist Ruslan Trochynskyi. Foto: Jelena Rudi

«Poisiga on hoopis teine tunne kui tüdrukuga - ta on täitsa nagu suure inimese nägu juba - täitsa mees, ei ole tita moodi,» rõõmustab ansambli Svjata Vatra solist Ruslan Trochynskyi, kelle naine Terje teisipäeva hilisõhtul pisipoja sünnitas.

Ruslan on poja sünni üle väga uhke, kirjutab Õhtuleht. «Me ootame lõpuks ometi ka poissi, oktoobris tuleb, jumalad ikka andsid seda jõudu.»

Ruslan ütleb, et tunded, mis teda poja sünniga valdavad, on hoopis teistmoodi kui tütardega (neid on Ruslanil ja Terjel kaks - toim) on olnud.

«Ukrainas - ja üldse mehe jaoks - on oluline, et sünniks poeg, kellele oma perekonnanimi edasi anda ja edasi õpetada kõik, mida ise oskad,» ütleb Ruslan ja lisab, et tema jaoks algas poja sünniga elus suur periood - aeg, kus tuleb nii poega õpetada kui ka ise palju õppida.

«See ei tähenda, et ma hakkaks teda rohkem armastama kui oma tütreid - armastan lapsi ühtmoodi, aga poja puhul tuleb tegelda lihtsalt teiste asjadega. Iga sünd - see on ime, pole vahet, kas poiss või tütar.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles