Lauljatar Mari-Liis Aasmäe: parim kingitus tuleb otse südamest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Dynaminti lauljatar Mari-Liis Aasmäe.
Endine Dynaminti lauljatar Mari-Liis Aasmäe. Foto: Kroonika

Armastatud Eesti lauljatar Mari-Liis Aasmäe, kes sai tuule tiibadesse tüdrukutebändist Dynamint, tähistas eile oma 24. sünnipäeva. Nüüdseks on neiu juba üle kolme aasta tegutsenud sooloartistina, avalikkuse tähelepanu on köitnud tema hitid «Varjud», «Illusioon», «Ingel», «Tõbine», «Deja Vu», «Kevadel» ja «Lootuse Puiesteel».

Sel aastal on Mari-Liisil välja tulnud juba kaks uut singlit. Buduaar uuris, kuidas tähistas Mari-Liis eile oma sünnipäeva ja mis on kõige armsam kingitus, mis talle kunagi tehtud on.

Mari-Liisi jaoks on sünnipäeva tähistamine alati olulisel kohal olnud. «Ma usun, et sünnipäev peaks olema kõigi jaoks oluline päev. See on päev, mil saame tunda end erilisena ning kogeda häid soove ja rohkelt kallistusi,» kommenteerib lauljatar.

«Suurt pidu ma sel aastal ei tee, see las jääda juubeliks ehk siis järgmiseks aastaks. Kuid kindlasti veedan sünnipäeva oma pere ja lähedaste seltsis.»

Millised kingitused aga Mari-Liisile enim meeldivad? «Ma usun, et kõige armsam kingitus on see, mis on südamega tehtud. Vahest võib ka mõni ilus žest olla parim kingitus. Ilusad lilled teevad alati meele rõõmsaks,» leiab Mari-Liis, et parim kingitus tuleb otse südamest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles