Kümme armsat moodust, kuidas paarid üksteisele armastust avaldavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Portaal Yahoo! Shine kogus kokku lugejate lood sellest, kuidas neile on armastust avaldatud või kuidas nad oma partnerile igapäevaselt märku annavad, et armastavad teda.

«Me alati suudleme, kui kell on kas päeval või öösel 12.34, sest just sel kellaajal me abiellusime 23 aastat tagasi. Mu abikaasa sõnul on see suudlemiskomme minu algatatud, kuid tema oli see, kes selle traditsiooniks muutis.»

«Iga kord, kui suudleme, teeme seda kolm korda, mis tähendab «ma armastan sind». Kui abikaasa autoga tööle hakkab minema, seisan mina tavaliselt uksel ja tema vilgutab kolm korda autotulesid. Ka see tähendab meie keeles armastusavaldust.»

«Abikaasa teeb mulle iga pühapäeva hommikul banaanipannkooke. See tähendab minu nimel üles ärkamist, köögis askeldamist, kuni mina veel magan ja hiljem nõude koristamist. Pannkoogid on ahjus soojas, kuni ma lõpuks ärkan.»

«Kui oleme peol ja keegi seltskonnast räägib liiga palju, siis lükkame abikaasaga vaikselt põlved vastamisi ja vaatame üksteist hetkeks. Juba 20 aastat on see olnud märgiks, et me tunneme ühtmoodi.»

«Abikaasa paneb hambapasta mu hambaharjale ja jätab selle kraanikausi äärele igal õhtul enne magama minekut. Mul on kõige armsam abikaasa!»

«Me kasutame sõna «võrratult», kui tahame avalikus kohas või telefoni teel üksteisele armastust avaldada. See tähendab, et armastame üksteist võrratult.»

«Mu abikaasa ärkab kell 5.30, aga ta teeb riidekapi sahtlid lahti juba eelmisel õhtul, et nende avamise lärm mind üles ei ajaks. Vot see on armastus!»

«Ma panen väikseid armastuskirju, joonistusi, nalju või artikleid oma naise pesusahtlisse. Naine ei tea kunagi, mida järgmisena oodata. Ta alati naudib nende leidmist ja teab, et see on minu moodus armastust avaldada.»

«Mu naine on teinud mängu sellest, kuidas mulle armastust avaldada, kui tal selleks tuju tekib. Näiteks oleme toidupoes ja järsku jääb ta seisma ning teatab: «Ma armastan sind jäätiseleti juures». Või oleme kinos ja ta ütleb: «Ma armastan sind kino 11. reas viis minutit pärast filmi algust.» See, kui ta niivõrd ootamatutes olukordades mulle armastust avaldab, näitab, kui tähtis ma talle olen.»

«Kõigi nelja raseduse ajal kogesin kohutavat hommikust iiveldust ja ainus toit, mis mul sees püsis, olid maapähklivõi ja moosi saiad, mida mu abikaasa tegi. Igal hommikul ärkasin üles ja leidsin voodi kõrvalt taldriku saiadega ja klaasi piima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles