Liina Stein esitleb glamuurset sügistalvist kollektsiooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Anton

Liina Stein esitleb 8. novembril kell 19 Baltika Moelaval enda sügistalvist kollektsiooni.

Kahtlemata on sel õhtul õhus ohtralt draamat ja glamuuri. Kauneid naisi taltsutab lavalaudadel Ženja Fokin, kes on kirgliku moelavastuse jaganud neljaks erineva teemaga vaatuseks.

Šõu esimene osa tutvustab Liina Steini kollektsiooni pop-casual-stiilis rõivaid, mille märksõnadeks on pöörasus ja seksikus. Lavalaudadele jõuab lateks, nahk ja siiditrükk kombineeritult iseloomuliku digiprindiga. Moelavastuse teises osas saab publik osa naiselikust luksuslikust draamast. Ka soliidne klassika on osa uuest sügistalvisest kollektsioonist.

Must-valge kombinatsioon, aegumatu ja stiilne pepita ning samet - moešõu finaal toob lavale aegumatu sära ning glamuuri. Just selles lavastuse osas saab näha igaks sündmuseks sobivaid imekauneid kleite.

Moeetenduse aksessuaaride autoriks on nahadisainer Kadri Kruus. Kõiki moenautijaid ootab pärast šõud ka pop-up pood. Liina Steini moestuudio asub Loomeinkubaatoris Baltika kvartalis, Veerenni 24. Vaata ka www.steinly.com.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles