Mehed, kelles tekitab sünnitamine tülgastust, pole head abikaasad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sünnitus on endaga suuri muutusi kaasa toov sündmus. Meie kehad, väärtushinnangud, kogu elu pöörab pea peale üks tilluke inimene. Kuid üks asi, mis selle kõige käigus loodetavasti samaks jääb, on abikaasa armastus.

Briti mees Martin Daubney väidab aga, et oma naise sünnituse pealtnägemine tekitas temas tülgastust ning mees loobus seetõttu seksist oma abikaasaga terveks aastaks, kirjutab The Stir.

Muutused naise kehaga ja nende poja sünd olid mehe jaoks niivõrd šokeerivad, et ta ei tundnud enam füüsilist tõmmet oma naise suhtes. Asja tegi veelgi pingelisemaks see, et mees otsustas blogi pidada sellest, mis tundeid sünnitus temas tekitas ja kuidas ta otsustas pärast seda oma naisega mitte seksida. Daubney jaoks maksis selline otsus peaaegu abielu.

Loomulikult on sünnitamine šokeeriv ja naise keha tahes-tahtmata muutub raseduse jooksul, mõnikord ka jäädavalt. Kuid teisest küljest on see ilus ja eriline. See on omavahelise sideme märgiks ja sügavalt intiimne kogemus.

Erinevalt Daubneyst leidub õnneks palju inimesi, kelle jaoks on sünnitus võimas muutus ning eksisteerib isegi mehi, keda erutab sünnituse vaatamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles