Kõrvalsuhete peale mõeldakse kõige rohkem 40. eluaastates

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uus uuring paljastas, et kõrvalsuhteid juhtub kõige rohkem 40. eluaastates inimestel. Peamiseks põhjuseks, miks otsitakse rahuldust mõnest teisest suhtest, on see, et abielu ei tee piisavalt õnnelikuks.

Kui oled naisterahvas vanuses 40+, keskharidusega ja abielus olnud vähem kui seitse aastat, siis oled kõige suurema tõenäosusega selles grupis, kes kaaluks afääri, kirjutab femalefirst.co.uk.

Meestest otsivad kõige enam kõrvalsuhteid hilistes 40. eluaastates, haritud firmajuhid, kes on abielus olnud alla seitsme aasta.

Uuringu viis läbi portaal maritalaffair.co.uk, millel on Suurbritannias üle 600 000 liikme, et välja selgitada, millises vanuses, mis elualalt, piirkonnast ja kui pika abieluga inimesed kaaluvad oma partneri petmist.

Nii meeste kui naiste puhul ilmnes, et afääri peale mõeldakse kõige enam siis, kui pole oldud veel väga pikka aega abielus.

Naistest on kõige suuremad petjad koduperenaised, neile järgnesid sekretärid. Meestest tõusid esile firmaomanikud ja juhtival kohal olevad töötajad. Ei naisi ega mehi häirinud see, kui neil oli abielust sündinud lapsi.

Naiste ja meeste vanused, millal nad kõrvalsuhet hakkavad kaaluma, ei erinenud oluliselt: naiste mõtted liiguvad teiste meeste poole 40. eluaastate alguse poole ja meestel tekib huvi teiste suhete vastu pigem 40. eluaastate lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles