Randevuu: kuidas jäid rahule Andrese valikuga?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin
Katrin Foto: Maris Tomba

Tänaõhtuses saates otsis endale kaaslast 50aastane Andres. Ta soovis kohtuda aruka ja sümpaatse naisega, kelle puhul tekiks soov tuua tükike taevast alla.

Esimesena astus Andrese ette täiuslikkusele püüdlev suhtekorraldaja Riina, kes soovis kohtuda toetava mehega, kes mõistaks huumorit ja tunneks elust siirast rõõmu.

Kolmest kandidaadist teine oli armastuse usku raamatupidaja Katrin, kes hindas peret väärtustavaid ja loovaid mehi. Kolmas kandidaat oli võluv hobikunstnik Aili, kes soovis oma ellu vaimsete huvidega tähelepanelikku kaaslast.

Nastja kinnitas, et kuna Andres otsib muusat, mõjuks suhteid värskena hoida oskav Riina talle inspireerivalt. Ilona leidis, et Andrese kujul on tegemist rahuliku ja loova mehega, kes võiks sobida nii Riinale kui Katrinile.

Kuigi horoskoobi järgi ei peaks Lõvi-Katrin ja Kalad-Andres omavahel sobima, kinnitas Ülle, et tema on Lõvi ja tema abikaasa on Kalad ning klapp on suurepärane. Nastja nõustus, et Katrin ja Andres mõistaksid tõepoolest teineteist, kuigi Katrini kõrget energeetilist potentsiaali ei talu mitte iga mees.

Aili ja Andrese vahel polnud loomulik külgetõmme samuti välistatud, kuid mõlemad ootasid Nastja sõnul inspiratsiooni väljastpoolt. Kuigi Andres kirjeldas kõiki kolme naist ühe ja sama sõnaga «mõnus», teadis Nastja ometi, kes osutub Andrese väljavalituks, ning kiitis selle valiku juba ette heaks. Andres lahkus saatest Katriniga.

Kui soovite tutvuda Riina või Ailiga, siis saatke sõnum märksõnaga «TV3 RIINA» või «TV3 AILI» numbrile 13553 (sõnumi hind 1 euro). Kui tahate tutvuda kellegagi eelmistes saadetes osalenutest või soovite ise olla üks saate osaline, siis minge TV3 koduleheküljele ja täitke ankeet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles