Stella McCartney valiti Briti aasta disaineriks

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stella McCartney
Stella McCartney Foto: Reuters / Scanpix

Oktoobri viimasel päeval toimunud ajakirja Harper’s Bazaari aasta naiste auhindade jagamisel nimetati Stella McCartney Briti aasta disaineriks.

41-aastane McCartney tunnistas, et tal on keeruline disaineritööga tegeleda ja samal ajal olla hea ema oma neljale lapsele, kuid teisest küljest loodab ta naistele tõestada, et moemaailmas on naisena võimalik läbi lüüa, kirjutab femalefirst.co.uk.

«See pole lihtne ja oleks rumal teeselda vastupidist. Kui ma olen vaid neli tundi maganud, sest mõni tööülesanne on mind kaua üleval hoidnud ning pean hommikul vara lastega tegelema, siis pole ma eriti hea ema ega ka kõige meeldivam kolleeg,» sõnas moelooja Harper’s Bazaarile.

McCartney firmamärgiks on kujunenud spordirõivaste ja vintage-elementide sobitamine ning tema kollektsioonid koguvad üha suuremat populaarsust.

Sel aastal kujundas McCartney Briti sportlaste olümpiarõivad, andis välja isikliku parfüümi, disainis päikeseprille ja lõi rõivakollektsiooni Adidasele.

McCartney sõnul oli olümpiarõivaste kujundamine tema jaoks üks suurimaid väljakutseid, sest see töö oli koormav nii vaimselt kui füüsiliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles