Ohtliku kukkumise järel end vigastanud Mairold lakub haavu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mairold Millert koos jäätantsu partneri Julia Abolinaga esimese otsesaate eel läbimängus.
Mairold Millert koos jäätantsu partneri Julia Abolinaga esimese otsesaate eel läbimängus. Foto: Kerli Kurvits

«Selline tunne oli, nagu oleks Roberto Carlos kümme korda järjest täiest jõust putsaga löönud,» kirjeldab üleeilses uisutrennis koos partneriga õnnetult kukkunud Mairold Millert valu, mida ta seejärel sääres tundis. Hüppeliigest ja säärelihast vigastanud tipptantsija osalemine telešõus «Tähed jääl» ripub juuksekarva otsas.

«Tõsted on läinud ohtlikumaks. Pidin Julia (Abolina - toim) sülle võtma, korraks õhku viskama ja ümber pöörama. Kuna kaotasin aga maandudes tasakaalu ja uisk lendas alt, oli mul tunne, et nüüd lendab Julia näoli jääle,» jutustab Mairold, kuidas õnnetus alguse sai, kirjutab Õhtuleht.

«Ta on mulle öelnud, et kui hakkan kukkuma, lase lahti, kuid mulle tundus antud olukorras õigem just tema püüdmine. Sain ta enam-vähem kätte, aga jalg vajus viltu alla ja sinna jalale me kogu oma kahe raskusega prantsatasimegi. Mingi raks käis, aga ma ei saanud aru, kus ja mis,» meenutab võistlustantsija.

Eile hankis ta jalga toestava ortoosi. «Puhkan jalga, teen jääkompressi, määrin kreemi, söön valuvaigisteid ja ootan, et saaks tagasi saali,» reedab noormees, kes on võtnud nõuks siiski uisusaates jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles