Mick Jaggeri elukaaslane disainib Angelina Jolie pruutkleidi?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie
Angelina Jolie Foto: SCANPIX

Kinnitamata andmetel disainib Hollywoodi staari Angelina Jolie pulmakleidi muusik Mick Jaggeri elukaaslane L´Wren Scott.

Viimase aja Hollywoodi naisstaaridest abiellunud Drew Barrymore on kandnud Chaneli, Anne Hathaway Valentino ja Jessica Biel Giambatta Valli loomingut, edastab Telegraph Fashion.

«Angelina ja L´Wren on juba mitmel korral kohtunud. Angelina soovis kedagi, kes ei oleks pruutkleitide disainimisega tuntud,» lausus L´Wren Scotti sõber.

Angelina Jolie ja ta elukaaslane Brad Pitt kihlusid kuus kuud tagasi. Jolie sõrmes hakati siis nägema kümnekaraadist teemantsõrmust.

Kuigi kuulsa paari pulmaplaanide kohta ei ole midagi pinnale ilmunud, arvatakse, et tseremoonia leiab aset neile Prantsusmaal kuuluvas villas.

«Angelina on kohtunud ka teiste disaineritega, kuid ta soovis kedagi, keda ta saab usaldada. Samas mõistab L´Wren Angelina kehakuju kõige paremini,» jätkas allikas.

L´Wren Scotti tuntakse ka kui ansambli Rolling Stones juhi Mick Jaggeri elukaaslast.

L´Wren Scott on endine modell. Ta on Angelina Jolie jaoks varem punase vaiba ürituste jaoks rõivaid valmistanud. Samuti on ta moeloojaks olnud Sarah Jessica Parkerile, Nicole Kidmanile  ja Penelope Cruzile.

Kui Jolie valib Scotti disainitud pruutkleidi, siis võib see olla traditsioonilisem kui ta kahel varasemal abiellumisel seljas olnud rõivad.

Jolie esimene abikaasa oli Johnny Lee Miller. Selle mehega abielludes kandis staar mustast lateksist liibuvaid pükse ja valget T-särki, millele ta kirjutas oma verega kallima nime.

Teise mehe, Billi Bob Thorntoniga abielludes kandis ta kostüümi.

L´Wren Scotti pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles