Mart Sander ületas seksistlike naljadega piirid?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari teine eelvoor
Eesti otsib superstaari teine eelvoor Foto: Jelena Rudi

«Minu nädalast nädalasse kestev rahuldamatus ja täitmatu iha pikkade nootide järele sai nüüd paugust rahuldatud - ma olen üllatunud, et rahuldajaks olid sina,» ütles kohtunik Mart Sander pühapäevases superstaarisaates esinenud Fredi Pärsile pärast viimase etteastet.

Saalist kostis naerupahvakuid ja imestusohkeid, lava taga green room’is saadet jälgivatel meeskonnaliikmetel ja ajakirjanikel jäid aga sellise avalduse peale suud imestusest ammuli, kirjutab Õhtuleht.

Mart Sander oli pühapäevases saates oma kommentaaridega hoos ja nii mõnelgi tekkis küsimus, kas sellised nilbe alatooniga kommentaarid ikka koguperesaatesse, mida «Eesti otsib superstaari» kahtlemata on, sobivad.

Üllatusi oli teisigi - Katrin Ruuse esituse järel kiitis Sander stuudiobändi, kellega stuudiovoorudes lauljaid klaveril saatnud Koit Toome asendatud oli. «Koit esireas, palun ära pahanda - see polnud sinu kapsaaeda - aga loomulikult on viis ja kuus meest hoopis parem kui üks.»

Kahemõttelisena kõlas ka Liis Reisneri esitusele järgnenud kommentaar, kui Maarja ütles kõigepealt, et Liisile oleks vaja süstida pisut Toomase hullumeelsust. «Tõesti peaks sind Toomasega kuidagi natukene ristama, teist saaks kahe peale väga huvitava laulja - nagu filmis «Kärbes» - pannakse koos putkasse ja välja tuleb üks laulja, kellel on mõlema parimad omadused,» nõustus Sander.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles