Liina Randpere: armastuse avaldamist tähtsustatakse üle

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Randpere
Liina Randpere Foto: Viktor Burkivski

Ajakirja Anne & Stiil novembrinumbri kaaneloos räägib saatejuht Liina Randpere, et tema meelest tähtsustatakse armastuse avaldamist üle, sest armastatud inimesega ei pea elu lõpuni seotud olema.

Oma praeguse kallimaga kolis Liina asjaolude kokkulangemisel väga kiiresti kokku. Esialgu püüdis ta seda vältida, et olukord ei oleks veider, kui suhtest midagi välja ei tule, kuid olukord kujunes teisiti. «Jah, eks see ole selline natuke spooky teema, eriti meile, eestlastele… nagu ka öelda, et ma armastan sind,» lisas ta. «Mina olen hakanud mõtlema, et seda tähtsustatakse üle. See, et ma kedagi armastan, ei tähenda, et ma pean elu lõpuni temaga seotud olema.»

Liina selgitusel mõtleb ta olukorrale nõnda, et armastab ju ka oma sõbrantse, ema, venda, tädi. «Ja see mees on samuti mu väga hea sõber ja tahab olla rohkematki, miks ma siis teda ei armasta?» küsis ta. «See ei ole tegelikult nii suur ja õudne asi öelda.»

Loe täispikka intervjuud Liina Randperega Anne & Stiil novembrinumbrist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles