TFWeeki oli lumetormist hoolimata kaema tulnud ka proua Kersti Toots

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teine päev Tallinn Fashion Weekil oli grand old leedide päralt. 

Õues möllavast lumetormist hoolimata oli saal täitunud moekatest daamidest ja härradest.

Moenädalal oli au esitleda staažikaid moetegijaid eesti moemaastikul. Oma etendused tõid lavale Vilve Unt, Oksana Tandit, Althea, Katrin Kuldma ja Tallinna Kaubamaja.

Vilve Unt on legendaarne EKA moedisaini osakonna professor ja juhataja. Märkimisväärne on ka see, et suur osa TFW osalejaid on oma tuule tiibadesse saanud just tema käe alt sirgudes.

Thea Pilvet-Martinson asutas oma kaubamärgi juba 20 aastat tagasi ning on sellega vapralt oma joont ajanud kõik need aastad.  Althea kaubamärgi eesmärk on olla põnev, uus, kuid samas uskuda traditsioonidesse.

Oksana Tanditi Kevad /Suvi 2013 minimalistlik ja struktrureeritud kollektsioon Must joon oli  inspireeritud naise keha kurvidest ning joontest koosnevast graafikast.

Vikerkaare värvipalett - kollane, oranž, mereroheline, fuksia-roosa, must, materjal on luksuslik villane krepp ja 100% siid, siluett-liivakell! Kollektsiooni valikusse kuulus Oksanale hingelähedane šikk valik kokteilkleite ja kostüüme.

Oma klassikaliselt moodsa joonega üllatas ka sel aastal publikut Katrin Kuldma.

Kiika pildigaleriid TFWeeki teise päeva publikust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles