Lugeja õpetab: silmatorkavast küünemaalingust lihtsa Prantsuse maniküürini

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Lugeja Johanna saatis Naine24 lugejamängus osalemiseks oma küünemaalingute pildi koos õpetustega. Kuidas meeldib?

Rolling Stones

Katsin küüne aluslakiga ning seejärel musta lakiga. Rolling Stonesi logo tegemiseks kasutasin küünelaineri pintslit. Esiteks tegin punase lakiga huulte- ning keelekuju, jättes suu seest mustaks. Teiseks tegin musta lakiga keelele ning keele-huule piirile mustad jooned ning viimaks, kasutades valget lakki, tegin hambad, ning «peegelduse» huultele ja keelele. Kui küüs oli kuivanud, kandsin peale läbipaistva pealislaki. Kuna töö oli üpriski mahukas, tegin selle ainult ühele küünele.

Cheap Monday

Katsin küüne aluslakiga ning seejärel valge lakiga. Pealuu (Cheap Monday logo) tegemisel kasutasin newspaper nails tehnikat. Printisin tavalisele paberile välja pealuu logod. Hoidsin küünt umbes 10 sekundit kange alkoholi sees ning seejärel asetasin küünele logo (vastu küünt tuleb panna paberi pool, kuhu on pilt/logo prinditud). Viimaks kandsin küüntele pealislaki.

Ombre

Katsin küüne aluslakiga ning seejärel valge lakiga. Hajutusefekti (ombre) tegemiseks kasutasin meigisvammi. Kandsin meigisvammile ühte äärde natuke küünelakki ning seejärel hakkasin küünt ülevalt servast tupsutama liikudes küüne keskosa poole (loomulikult tuleb rohkem lakki tupsutada küüne ülemisele servale, et sealt jääks antud värv tumedamalt). Kordasin seda, kuni sain soovitud tulemuse. Kui küüs oli korralikult kuivanud, kandsin peale mati läbipaistva pealislaki.

Panda

Panda tegemisel kasutasin täiesti tavalist küünelaki pintslit. Katsin küüne aluslakiga ning seejärel tegin küüne ülemisse serva valge lakiga ringi. Seejärel kasutasin musta lakki ning tegin (jälle tavalise musta küünelakipintsliga) kaks ümmargust täppi kõrvadeks, kaks silma ümber olevateks rõngasteks ning ühe ninaks. Siis võtsin uuesti valge laki, ning tegin mustade silmarõngaste peale valged silmad ning nende sisse musta lakiga pisikesed silmamunad. Peale pealislakki ei kandnud.

Sulg

Katsin küüne aluslakiga ning seejärel sinise lakiga. Kõigepealt kasutasin musta küünelakki ja lainerit ning tegin sule (sulge keskjoonelt hakkad välja tõmbama musti lainelisi/kaares jooni). Et saavutada paabulinnusule efekti, tegin sule otsa sinise, tumesinise ning pruunikas-kuldse lakiga üksteise peale erineva suurusega täpid. Peale pealislakki ei kandnud, aga muidugi võiks, et jääks korrektsem tulemus.

Prantsuse maniküür

Katsin küüne aluslakiga ning seejärel beežika-roosaka, suhteliselt läbipaistva lakiga. Valge küüneotsa tegemiseks ei kasutanud ma mingeid küünekleepse ega asju, vaid kõige tavalisemat küünelaki pintslit, tõmmates sellega kord paremalt servast keskele ning seejärel vasakult servast keskele valge triibu. Seejärel kandsin peale uue kihi beežikat-roosakat lakki ning lõpetuseks läbipaistva pealislaki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles