Merlyn Uusküla: prantsuse mehed pole tagasihoidlikud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merlyn Uusküla
Merlyn Uusküla Foto: Tanel Murd

Aastaks Lõuna-Prantsusmaale magistriõppesse suundunud muusik Merlyn Uusküla rääkis Kroonikale, et prantslased on väga otsekohesed, mis võib eestlasele mõjuda ootamatult.

«Prantslased on suht konkreetsed. Kui sa meeldid neile, siis nad ütlevad sulle seda otse,» teadis ta. «Seejuures vaatavad nad sulle ka silma, mitte ei peida tagasihoidlikult pilku maha. See teeb hoopis su iseenda kohmetuks, et nii otse öeldakse selliseid asju. Pika jutu mehed nad pole. Kui on huvi, siis näidatakse seda ka koheselt välja. Samas pidavat nad olema ka väga romantilised ja tähelepanelikud.»

Merlyn tunnistas, et talle prantslased meeldivad, sest nii mehed kui naised on väga veetlevad ja neil on mingi eriline aura. «Nad on kuidagi vabama olemisega ja vahetud. Nüüd saan aru küll, miks nende kohta öeldakse, et prantslased on armastaja tüüpi inimesed,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles