Londonis saab sel nädalavahetusel osta erinevaid haigusi kujutavaid muffineid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Cakeheadi kujundatud muffin.
Miss Cakeheadi kujundatud muffin. Foto: AFP / Scanpix

Paljudes välisriikides tähistatakse oktoobri lõpus Halloweeni ja miks mitte teha Halloweeni puhul suu magusaks näiteks suguhaiguste sümptomeid kujutava muffiniga?

Kondiiter Emma Thomas, kes on tuntud ka Miss Cakeheadi nime all, kujundas terve rea erinevaid suguhaigusi kujutavaid muffineid, kirjutab femalefirst.co.uk.

Kuigi muffinid näevad suhteliselt rõvedad välja, on need tehtud šokolaadi- või vaniljemaitselisest taignast ning seejärel pealt «kaunistatud» vastavalt erinevate suguhaiguste sümptomitele.

Muffinite kujundamisel on võetud eeskuju näiteks gonorröa, herpese ja süüfilise sümptomitest.

Koogikeste eesmärgiks on brittidele meelde tuletada, et inimesed peaks harrastama turvalist seksi. Miss Cakehead ise ütles, et ta pole koogikestele juurde kirjutanud, millist suguhaigust need täpselt kujutavad. «See on nagu seks võõraga ilma kondoomita, sa ei tea kunagi, mille sa saada võid,» ütles naine.

Muffinid on müügil sel nädalavahetusel Londonis St. Bart'si haigla patoloogiamuuseumis. Lisaks suguhaiguste muffinitele pakutakse seal ka väljaheite proovile sarnanevaid kokteile ja klamüüdiat kujutavaid küpsiseid. Miss Cakehead kujundas ajutise haiguseid kujutavate maiustuste poe jaoks ka koogikesi, mis sümboliseerivad näiteks katku ja kopsuvähki.

Vaata pilti suguhaiguseid kujutavatest muffinitest SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles