Kuidas jäid rahule Rimo valikuga?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmen
Carmen Foto: Maris Tomba

Tänaõhtuses saates «Randevuu«otsis endale hea välimusega sihikindlat naist 31-aastane Rimo. IT-alaseid teenuseid pakkuv mees soovis tutvuda naisega, kes peaks suhtes oluliseks usaldust ja koosolemist.

Esimesena kohtus ta temperamentse ja otsekohese Carmeniga, kes soovis enda ellu avatud silmaringiga meest, kes huvitub vaimsetest asjadest, kuid samas oskab ka haamrit käes hoida. Kolmest kandidaadist teine oli töökas ja toimekas hambaarsti õde Marina, kes kasvatab üksi kümneaastast tütart ja on tüdinenud meestest, kes sõnades lubad kuu ja tähed alla tuua, aga tegudes üksnes vedelevad kodus diivanil. Kolmas kandidaat oli  küünetehnikuna töötav Liisi, kes unistas teatritööst ning endast vanemast, hellast ja siirast mehest, kes oskaks väärtustada oma naist ja lapsi.

Nastja hoiatas Rimot, et Carmeni puhul võib saatuslikuks saada nende mõlema plahvatuslik energeetika. Ka Rimo sõbranna arvas, et Carmenis on liiga palju kangust. Ilona soovitas valida Marina, kes oli väga naiselik ja sihikindel. Nastja arvas, et kui mõlemad pingutaksid, oleks ka see liit võimalik. Liisil soovitas Nastja meheotsingutega oodata ning pigem tegeleda oma vaimsete võimete arendamisega. Enne lõplikku otsustamist kuulas Rimo ära ka oma sõbranna arvamuse, kes soovitas algul Carmenit, kuid hakkas hiljem kõhklema esimese ja teise kandidaadi vahel. Rimo aga oli oma otsuse teinud ning tema väljavalituks osutus temperamentne ja kangekaelne Carmen.

Kui soovite tutvuda Marina või Liisiga, siis saatke sõnum märksõnaga «TV3 MARINA»või «TV3 LIISI»numbrile 13553 (sõnumi hind 1€). Kui tahate tutvuda kellegagi eelmistes saadetes osalenutest või soovite ise olla üks saate
osaline, siis minge TV 3 koduleheküljele ja täitke ankeet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles