Seks, alastiolek ja sigaretid ehk kodus töötamise varjukülg

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kodus töötamisel on tingimata omad plussid, kuid paistab, et mõni töötaja ei käitu kokkulepitud tööajal alati sobivalt.

Uuest uuringust selgus, et koguni 6 protsenti küsitletutest on tööajal seksinud ja vastanud seksi ajal ka ärikõnedele, kirjutab femalefirst.co.uk.

«Kodus töötamise puhul on probleemiks piiri tõmbamine era- ja tööelu vahele,» ütles üks uuringus osalenutest. «Kodus on kerge unustada, et peaksid tööd tegema, eriti siis, kui ka partner on kodus. Pean tunnistama, et oleme tihti nautinud romantilist kallistust, aga meid on seganud telefonikõne ülemuselt või kliendilt.»

Kuid see pole ainus hetk, mil kodused töötajad on ebasobival ajal telefonile vastanud. 10 protsenti inimestest tunnistas, et on töökõne vastu võtnud tualetis viibimise ajal.

Uuring paljastas aga, et üks kõige levinumaid halbu harjumusi oli riidessepanekust loobumine – 64 protsenti kodukontorites töötajatest ütles, et teevad tihti tööd pidžaamas.

19 protsenti vastanutest ütles aga, et riietumine on omaette ettevõtmine ning nemad eelistavad tööd teha alasti.

72 protsenti kodus töötajatest teeb tööajal majapidamistöid ja 30 protsenti ütles, et käivad tihtipeale tööajal toidukaupu või riideid ostmas.

Kodus töötajad peavad oma üheks suurimaks segajaks televiisorit, kuid 80 protsenti vastanutest tunnistas, et neil on teler tööajal sisse lülitatud.

40 protsenti kodus töötajatest kasutab tööaega trennis käimiseks ja 15 protsenti vastanutest pidas kodus töötamise juures suurimaks boonuseks seda, et saab päeva jooksul nii palju suitsetada, kui süda ihkab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles