Galerii: nii peeti klassipulma Viljandimaal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abja Gümnaasiumi 12. klassi klassipulm.
Abja Gümnaasiumi 12. klassi klassipulm. Foto: Erakogu

19. oktoobri hommikul astusid 12. klassi õpilased üheskoos kooliuksest sisse, kõige ees tulevane pruutpaar ning nende järel klassikaaslased.

Abituriendid  viibisid terve päeva pidulikes riietes koolis ning pärast tunde mindi tseremooniale, kus pandi paari Sigrti Saar  ja Indrek Jürise.

Tseremoonia toimus Abja ringteel, preestriks oli 12. klassi õpilane. Pärast paari panemist suunduti pulmarongi, pruutpaari sõbrad olid teele pannud takistuse, kus peigmees pidi puupakku lõhkuma ning pruut peigmehele lipsusõlme siduma. Paar sai väga hästi hakkama takistusega.

Õhtul toimus pidulik koosviibimine Kaarli Rahvamajas koos mängude ja tantsuga. Enne südaööd viskas pruut oma pruudikimbu ning oligi valitud järgmine õnnelik tüdruk, kes saab mehele.

Abituriendid tulid klassipulma ideele juba kevadel sooviga traditsioone jätkata, lõpuklassi meeldejäävaks muuta ning lahkuda gümnaasiumist ühiste mälestustega.

Vaata galeriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles