Pärnu haiglas abita jäänud rase pidi sõitma Viljandisse

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasedad jälgivad oma tervist hoolikalt.
Rasedad jälgivad oma tervist hoolikalt. Foto: SCANPIX

Raseduse katkemise pärast mures naine ei pääsenud Pärnu haiglas arsti jutule ning pidi  ravimite saamiseks Viljandisse sõitma.

Pillel oli rasedusnädalaid 30+4, kui tal pühapäeva õhtul ühtäkki helepunaselt määrima hakkas ja emakas tihedalt kokku tõmbus ning ta otsustas kiiresti Pärnu kiirabisse sõita, kirjutab Õhtuleht.

Pärnu haiglas sai naine teada, et arst teda sel päeval enam läbi ei vaata ning kui ta soovib, siis võib ta ööseks haiglasse ootele jääda.  Naine ei olnud sellega nõus ning sõitis Viljandisse, kus talle määrati ravimid.

Pärnu haigla kommunikatsioonispetsialisti Eda Amburi sõnul palus arst haiglasse tulnud naise hospidaliseerida, kuna osakonnas on paremad võimalused seisundit hinnata, kuid naine soovis ultraheliuuringut (UHD). Ka oli arst naisele selgitanud, et  UHD ei ole põhiline vahend patsiendi jälgimisel ja kui ta ei soovi haiglasse jääda, siis peab ta kindlasti hommikul pöörduma oma ämmaemanda poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles