Eesti parima sommeljee leiab ka tänavu Balthasari restoranist

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult A. Vipper, K. Markii, K. Peäske
Vasakult A. Vipper, K. Markii, K. Peäske Foto: ESA

2009. aasta Eesti parimaks sommeljeeks valiti ka mullu sama tiitli pälvinud restoranis Balthasar töötav Kristjan Markii.


Teist ja kolmandat kohta jäid jagama mullu kolmandaks jäänud Aivar Vipper Tallink Spa & Conference hotelli restoranist Nero ja mullu teiseks jäänud Kristjan Peäske hotelli Kolm Õde restoranist, teatas Eesti Sommeljeede Assotsiatsioon (ESA).

Eesti parima sommeljee finaalvõistlus toimus 27. märtsil restoranis Nero.

Võistluse korraldajasid ESA ja Altia Eesti AS, kes on MASI Serego Alighieri veinimõisa esindaja Eestis.

Konkursi võitja saab auhinnaks Masi Serego Alighieri veinimõisate tuuri Veneto ja Toskaana piirkonnas Itaalias, lisaks 1,5 l Masi Brolo di Campofiorin veini puidust karbis ning Masi dekanteri.

Teise ja kolmanda koha pälvinud sõidavad 2010. aasta märtsis Düsseldorfi veinimessile ning saavad lisaks 1,5 l Masi Campofiorin veini puidust karbis ning Masi dekanteri. Neljandale kuni kuuendale kohale jäänuid premeeritI Masi Campofiorin 75 cl veiniga, kõiki osalejaid premeeriti diplomi, põlle ja avaja ning veiniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles