Pirgit Toomel: esimene seks

, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirgit Toomel
Pirgit Toomel Foto: Erakogu

Kolumnist Pirgit Toomel kirjutab sellest, miks ei tohiks pärast uue mehega tutvumist temaga liiga kiiresti voodisse minna.

Arutlesin sõbraga teema üle - flirt, jahimängud ja millal oleks õige aeg suhtes astuda samm seksini. See on küsimus, mis on määrava tähtsusega ning viib suhte teisele tasandile või lõpetab selle hoopiski.

Iga suhe algab erinevalt, kuid kuldreegli kohaselt armastavad mehed naistele jahti pidada. Olenevalt sellest, mida inimene otsib, kuid kõik, mis on lihtne, ei ole atraktiivne. Mistõttu öeldakse, et meest paelub naise juures enesekindlus rohkem kui rinnad, tagumik või nägu. Ei ole midagi seksikamat kui naine, kes tõrjub mehe esimese katse teda voodisse saada.

Üheöösuhet on tänapäeval väga lihtne leida. Minge klubisse ja vaadake ümberringi. See on jahimaastik, kus paljud otsivad endale kaaslast üheks õhtuks. Kui huvid on ühtsed, siis miks mitte. Igaüks elab enda elu vastavalt oma soovidele. Kiire elustiil ja hirm suhtesse astumise ees on muutnud inimesed vabameelsemaks.

Niikaua, kuni inimesed flirdivad ning üksteist tundma õpivad, on õhus alati küsimus, millal on aeg järgmine oluline samm astuda. Kuidas ära tunda õige moment, et mitte kiirustada ning samas kirel haihtuda lasta. Kuigi mehed on need, kes jahti peavad, hoiavad naised kontrolli olukorra üle. Kui sa ei ole üheöösuhteinimene ning soovid, et teine sinust rohkem hooliks kui ainult kehast, siis tea, et sina oled see, kes otsustab, kaua sa lased ennast vallutada.

Naine, nähes potentsiaalset tulevast meest enda kõrval, ei kiirusta seksiga. Vastupidi, tahetakse teineteist tundma õppida ja vastastikust hoolimist. Seetõttu on viimase mudeli automargiga meestel ühelt poolt kerge tähelepanu saada, kuid naine, nähes edukat meest, tahab rohkemat kui üheöösuhet.  See muudab kättesaamise raskemaks.

Samas, pikem jaht on põnevam. Edukad mehed on sihikindlad, mis teeb naiste vallutamise veelgi atraktiivsemaks. Antud isiksusetüübi puhul kehtib reegel - mida raskemini kättesaadav, seda parem! Ära kiirusta. Neil on Everesti vallutamise sündroom. Õrrita, mängi ja hoia ohjad enda käes. Mida kauem ootad, seda rohkem kasvab huvi sinu vastu. Kui mees on sinust huvitatud, siis ta ei anna alla.

Inimeste käitumist saab alati kategoriseerida tüüpmustritesse, mistõttu on nii naistel kui meestel kerge aru saada, mida keegi kelleltki tegelikult tahab. Paraku on ka selliseid mehi, kes jagavad lubadusi, tutvustavad viimases vajaduses isegi vanematele ja seda ainult selleks, et oma tabelisse järgmise vallutuse korral linnuke tõmmata. Oota vähemalt 3-5 kohtingut, sest seks muudab kõike. Jaht on läbi. Sellega annad kontrolli mehele üle.

Tegelikkuses suudad sa enda kõrval hoida ainult meest, kes otsib suhet. Vastasel juhul pidi teil voodis väga hea klapp olema. Usud imedesse? Vahel armutakse ka. Kui sa soovid ennast antud inimesega siduda, siis ole kannatlik. Õppige algul suudlema, kallistama ja hoidma. See on eelmäng nii vaimselt kui füüsiliselt. Kui kohtasid väga kannatamatut inimest, siis mõtle, kes ta tegelikult on.

Anna aega ning õrrita meest nii kaua kui võimalik. Samas ole ettevaatlik, et sa kirel jahtuda ei lase. Pika tundmaõppimise peale võite lõpetada sõpradena. Kui aus olla, siis on ka mehi, kes ütlevad, et põnevam osa algab alles pärast seksi. Inimesed hakkavad enda tõelist iseloomu näitama ning mäng jätkub hoopis teisel tasandil. Nagu varem mainitud, nüüd on võim mehe käes. Naised peavad enda mängureegleid muutma. Hakatakse väljas käima samades kohtades. Otsitakse kontakti mehe sõpradega. Üritatakse leida sarnaseid hobisid. Korraldatakse ootamatud kohtumisi jne. Naljakaks muudab olukorra tõsiasi, et sinu käitumist nähakse läbi.

Kuigi mehed on need, kes teevad esimese lükke mängu alustamiseks, siis ära unusta, et sina teed lõpliku valiku, kelle kõrvale jääd. Vaadake loodussaateid, kus isased võitlevad emaste pärast. Nii on ka päriselus. Niikaua kuni oled sotsiaalne ja aktiivne, on sul austajaid. Lõpuks jääd isiku juurde, kellega tunned end kõige paremini, kes paneb naerma ja kellega on lihtsalt hea koos olla.

Kuigi sa seda kohe ei taha uskuda, on maailmas palju mehi. Iga sulgunud uks avab uued. Kui üks ei sobi, liigud edasi ja valid järgmise rõõmuallika. Lõpuks veedavad kõik aega nendega, kellega on hea koos olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles