Randevuu: vaata, kelle hulgast peab Andres tegema valiku

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres
Andres Foto: Maris Tomba

Romantilises kohtingusaates «Randevuu» otsib endale täna õhtul kaaslast loodusainete õpetaja ja rahvateatri näitleja Andres.

Tänases saates otsib endale kaaslast 35aastane loodusainete õpetaja Andres. Ta soovib tutvuda särasilmse naisega, kel on igavesti kestev huumorimeel. Andresega tulevad kohtuma romantiline ja kirglik loodusteaduste üliõpilane Eliise, seiklushimuline ja sportlik kokk Eneli ning seltskondlik ja särtsakas müügiesindaja Viivi.

Kaaslase valikul on toetajateks saatejuht Ülle Lichtfeldt, selgeltnägija Nastja ning suhtesobitaja Ilona Gassmann.

ANDRES, 35

Loodusainete õpetaja ja rahvateatri näitleja. Maksimalist kõiges, mida teeb. Hoiatab, et võib loobuda koolist, kuid kindlasti mitte teatrist. Otsib särasilmset ja huumorimeelset naist, kellele sobiks elu maal.

ELIISE, 24

Loodusteaduste üliõpilane, töötab praegu ettekandjana. Hoiatab, et võib vahel olla tujukas. Suhetes peab tähtsaks pühendumist ja hoolimist. Otsib endast vanemat ja küpsemat meest, kes suhtuks kõigesse kire ja huumoriga.

ENELI, 25

Töötab kokana, kuid meeldib väga näidelda ja laulda. Hoiatab, et  mees peaks tegema esimese sammu, aga pealetükkivus peletab eemale. Otsib sportlikku ja töökat meest, kelle rahakotis ei puhuks kuu lõpus tuul.

VIIVI, 29

Seltskondlik ja särtsakas müügiesindaja. Hoiatab, et vajab oma ruumi ja aega. Loodab kohtuda mehega, kellega luua usaldusväärne ja aus suhe. Suhte juures peab oluliseks valmidust kompromissideks ja üksteise vajadustega arvestamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles