Viis põhjust, miks peaksid lõpetama oma hingesugulase otsimise

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

USAs läbi viidud uuring näitas, et oma hingesugulasega suhtes olnud inimesed kippusid suurema tõenäosusega lahutama ja partnerist võõranduma.

Kaks kolmandikku ameeriklastest usuvad hingesugulaste romantilisse maagiasse. Ometi on uuringud näidanud, et oma hingesugulase leidnud inimesed ei pruugi õnnelikult koos elu lõpuni elama jääda, kirjutab YourTango.

Võib-olla oleks siis mõttekam lõpetada hingesugulase otsingud? Siin on viis põhjust, miks peaksid just nii tegema.

1. Intensiivne kirg ei ole jätkusuutlik

On kindlaks tehtud, et kui partnerid peavad üksteist hingesugulasteks, on nende suhe alguse saanud suure kirega. Nende õnn peitub intensiivses füüsilises keemias, mida on keeruline aja jooksul hoida, sest selline ligitõmme kipub vaibuma.  

2. Muinasjutud ei ole reaalne elu

Kui naine unistab tihti hingesugulasest ja viimase leidmisest, on tema unistused tihtipeale inspireeritud muinasjuttudest. Sellest tekivad aga ebarealistlikud lootused ja ootused, millele ükski mees ei suuda vastata.

3. Idealiseeritud armastus murrab südameid

Mõte romantilisest saatusest murrab paljude naiste südameid. Kui korra on olnud õnne koos olla oma hingesugulasega, on selle suhte lõppedes raske edasi liikuda.

4. Hingesugulane lubab elus vaid üht suurt armastust tunda

Naised, kes on korra suhtes olnud inimesega, keda nad on pidanud oma hingesugulaseks, arvavad, et kui korra on sellist sidet teise inimesega kogetud, siis rohkem seda elus ette ei saa tulla. Selle mõtte tõttu arvatakse, et suurt armastust ei saa pärast taolist suhet enam tunda.

5. Hingesugulust tuleks defineerida uutmoodi

Miks peaks inimesel vaid üks hingesugulane olema? Äkki tuleks seda mõistet laiemalt defineerida? Eksperdid on öelnud, et inimesed on suhetes seetõttu, et nende käigus saadakse elus kõige rohkem õppetunde. Mitme hingesugulase omamine tähendaks seega mitmel tasandil õppimist. Pealegi annab selline põhimõte inimesele võimaluse üha uuesti armastust tunda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles