Hannes Võrno pürgib kaitseväes järgmisele tasemele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mundris mees: läinud aastast Eesti kaitseväes karjääri jätkav Hannes Võrno koos abikaasa Häliga.
Mundris mees: läinud aastast Eesti kaitseväes karjääri jätkav Hannes Võrno koos abikaasa Häliga. Foto: Peeter Langovits

Teleekraanilt kadunud Hannes Võrno (43) huvi kaitseväe ja militaarsete teemade vastu on üldteada, kuid nüüd on ta end veelgi jõulisemalt selle valdkonnaga sidumas - lisaks sellele, et Võrno on lõpetanud Kaitseväe Lahingukooli reservohvitserie kursuse, täiendab ta end alanud sügisest veelgi.

«Ta on pataljoni taktika ja nooremstaabiohvitseride kursusel omandamas järgmist taset,» tunnistab Kaitseväe Ühendatud Õppeasutuste Täiendusõppe Keskuse veebel-instruktor, vanemveebel Urmas Abel Kroonikale.

Võrno on juba läbi teinud tõusu auastmeredelil - ta on olnud lipnik ja nooremleitnant, eelmisest aastast on tal leitnandi auaste.

«Täpsustavalt võib öelda, et leitnant Võrno saab ülihästi ja väga hästi hakkama sellel kursusel,» sõnab Abel. «Ta on tõeliselt andekas õpilane ja kursuslane - hoiab oma olekuga, sellise väljapeetusega üleval kursuse vaimu, on eeskujuks kõigile ja teeb kõik sajaprotsendiliselt kaasa.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles