Evelyn Mikomägi kutsub heategevuslikule lasteasjade turule

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Mikomägi
Evelyn Mikomägi Foto: Kalev Lilleorg

Ilmad on läinud jahedaks ning garderoobid vajavad ülevaatamist!

Aktiivsete emade eestvedamisel toimub Tallinnas pühapäeval, 21. oktoobril kell 10:00-14:00 heategevuslik Lasteasjade Sügisturg spordiklubis Reval Sport (Aia tn 20). Peale laadakülastuse on kõikidel suurepärane võimalus teha mitmekordselt head - anda oma panus abivajajatele samas tekitada kasulikult ruumi ka oma majapidamises.

«Koostöös UNICEFi ja spordiklubiga Reval Sport kogume hea traditsiooni jätkuks taaskord riideid, jalanõusid, mänguasju ja muid tarbeesemeid lastekodude jaoks üle Eesti,» märgib ürituse patroon, ettevõtjast ema ning Miss Estonia 2000 Evelyn Mikomägi. Annetamiseks on spordiklubis eraldi UNICEFi jaotusruum, kuhu saab jätta taaskasutuseks soo, vanuse ja suuruse järgi riiete ja mänguasjade kotte.

«Oleme väga tänulikud ettevõtlikele emadele, kes korraldavad nii vajalikku üritust! Palume, et annetajad juba kodus sorteeriksid puhtad ja korralikud riided suuruse ja soo järgi ära, et meil oleks lihtsam abivajajatele sobivad riided kiiremini kohale toimetada,» kommenteerib UNICEF Eesti tegevjuht Toomas Palu.

Kohapeal on võimalik osta, müüa ja annetada nii kasutatud kui ka uusi lasteriideid, jalanõusid ja mänguasju, beebidest koolilasteni. Oodatakse ka turvatoole, lastekärusid, reisivoodeid ja muid lasteasju. Riideid pakutakse ka rasedatele ja emmedele. Turule on müüma tulemas üle 60 eraisiku ja väikeettevõtja (Ativo, Haba, Väikeste Preilide Kleidipood, Killu, Mio Bambino, Liss Fashion  jt), kes kõik samuti teevad omapoolse panuse heategevuseks. Müügipinda on üle 300 m2.

Ürituse sissepääs ja parkimine hoovis on tasuta. Samuti on avatud kohvik ning loomenurgake, kus Loovustuba.ee õpetajad lastega meisterdavad. Lastega mängib ka Jänku Juss ja võimalik on teha perepilti. Rohkem infot on ürituse ametlikul kodulehel http://lasteriieteturg.weebly.com ja Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles