«Randevuu»: kuidas jäid rahule Hillari valikuga?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ene
Ene Foto: TV3

Tänaõhtuses saates otsis endale kaaslast 69-aastane hobiaednik ja autojuht Hillar.

Pensionipõlve pidav vanahärra soovis kohtuda rõõmsameelse, olevikus elava ja tulevikku vaatava naisega, kel on oma hobid ja avar silmaring.

Esimesena astus Hillari ette sihikindel ja otsekohene Lia, kes soovis kohtuda ideedest pakatava mehega, kes on võimeline oma ideid ka ellu viima. Kolmest kandidaadist teine oli emotsionaalne ja abivalmis Lea, kes ei igatsenud niivõrd kooselu, kuivõrd head sõpra ehk pühapäevameest, kes pakuks mehelikku tuge. Kolmas kandidaat oli emotsionaalne ja teatrilembene Ene, kes lootis kohtuda endast lugupidava põhjamaise mehega, kes peaks samavõrra lugu ka oma kaaslasest.

Saatejuhid pidid tõdema, et ükski neist kolmest daamist polnud päris tavaline naine, keda Hillar algselt kohata soovis.

Lia oli väga värvikas daam, kes oleks võimeline nakatama Hillarit oma optimismiga. Nastja viitas, et ka sünnikuupäevades on neil kahel üsna ühesugused numbrid, mis tuleks suhte arengule kasuks. Leal olid Hillariga väga sarnased huvid ning Lea sõbranna leidis, et need kaks võiksid sobida. Ene otsis elus üle kõige armastust. Neid kahte ootaks Nastja sõnul kirglik ja hell suhe. Hillar oli daamidest võlutud ja hakkas kahtlema, kas ta suudab vastata daamide ootustele. Pärast mõningasi kõhklusi langetas ta kiiresti oma otsuse ja tema väljavalituks osutus Ene.

Kui soovite tutvuda Lia või Leaga, siis saatke sõnum märksõnaga «TV3 LIA»või «TV3 LEA»numbrile 13553 (sõnumi hind 1€). Kui tahate  tutvuda kellegagi eelmistes saadetes osalenutest või soovite ise olla üks saate osaline, siis minge TV3 koduleheküljele ja täitke ankeet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles